De trends van LED verlichting

Hier vind je allerlei leuke trends op het gebied van LED verlichting!

Internet of Things

Wat is nou Internet of Things? Hierbij worden mega veel dingen van huishoudelijke apparaten, zoals tv, zonneschermen en ook verlichting, aangesloten op het internet. Via een app of een afstandsbediening kun je de led verlichting op afstand bedienen en ontstaan de allerleukste licht effecten die je maar kunt verzinnen. Internet of Things is een mega opkomende trend die de wereld gaat veranderen!

Goudkleurige lampen worden hot:

Een mega trend van nu is goudkleurige verlichting! Waar het veel voorkomt is in woonkamers of in slaapkamers. Een goudkleur zorgt namelijk voor een hele fijne warme sfeer en ook een chique sfeer natuurlijk! Door de goudkleurige verlichten ook nog eens te combineren met een marmer beton maak je nog een prachtiger interieur wat een luxe uitstraalt. Wil je een nog luxueuzere uitstraling dan kun je de goudkleur op meerdere plekken in het interieur laten terugkomen. Je zou bijvoorbeeld wat gouden voorwerpen kunnen neerzetten of gewoon een mooie gouden vaas. Als je bijvoorbeeld ook een gouden muur creƫert zou dat ook veel wonderen doen!

Ingebouwde LED lampen

Wat eigenlijk nu echt een mega grote trend is; ingebouwde LED lampen. Hierbij worden led lampjes ingebouwd in het plafond of in een tafelblad, bijvoorbeeld met behulp van wat LED profielen. Dit kan prima, omdat een led lamp erg lang meegaat en daarom nauwelijks tot nooit vervangen hoeft te worden wat natuurlijk mega fijn is en het straalt een luxe uit. Lastig is natuurlijk wel wanneer er een led lamp uitvalt of er mooiere led lampen op de markt komen. Dus een inbouw lamp kan wel, maar is niet altijd geheel zonder risico. Een oplossing is om de ingebouwde lamp altijd via een niet-opvallend klepje toegankelijk te houden, zodat je natuurlijk altijd alle lampjes kunt vervangen als dat nodig is!